Overige

Metavelden voor gebruikers

Extra metavelden voor gebruikers
default;ouderling;Ouderling;textarea;2;0
Betekent bijvoorbeeld:

  • De groep ‘default’ (wordt voor nu genegeerd)
  • De naam in de database ‘ouderling’
  • De naam bij het veld in de app ‘Ouderling’ (in de toekomst, voor nu gewoon het label)
  • Het type veld ‘textarea’ (kan ook select zijn)
  • Zichtbaarheid van ‘2’ 0 is alleen voor beheerders zichtbaar, 1 zichtbaar maar niet te bewerken, 2 is zichtbaar en te bewerken (wordt voor nu genegeerd)
  • Indexeerbaar van ‘0’ wat inhoudt dat het veld niet meegaat in de zoekindex, met waarde 1 wordt de waarde geindexeerd en als er dan op de naam van de ouderling gezocht zou worden, zou deze ook terugkomen in de resultaten.

Gids

Onder Meer… > Gemeentegids kunnen gemeenteden informatie lezen.

Die informatie kun je plaatsen onder Instellingen > overige. Iedere ‘Heading 2’ die je maakt wordt een eigen hoofdstukje waar je op door kunt klikken.

Slides

Vul het slides veld in als je een aantal slides wil laten zien (na het kiezen van jouw kerk) als gebruikers de app voor de eerste keer gebruiken. Dit is een voorbeeld:

[{"title":"De kerk in je broekzak","description":"Allerlei handigheden voor de gemeente. Snel, eenvoudig en binnen handbereik.","image":"https://chrch.org/wordpress/wp-content/uploads/2016/11/tutorial-schermen-01r.png"},{"title":"Geven aan de collecte","description":"Je betaalt eenvoudig vanuit je online tegoed. Zonder bonnetjes, zonder contant geld en inzichtelijk voor je belastingaangifte.","image":"https://chrch.org/wordpress/wp-content/uploads/2016/11/tutorial-schermen-02r.png"},{"title":"Vind broeders en zusters","description":"Het digitale smoelenboek. Doorzoekbaar, snel en uitgebreid. Gebruik de kaart en vind gemeenteleden bij jou in de buurt.","image":"https://chrch.org/wordpress/wp-content/uploads/2016/11/tutorial-schermen-03r.png"},{"title":"Mis geen activiteiten meer","description":"Alles wat er binnen de DemoKerk gebeurt overzichtelijk in één agenda. Met alle informatie die je nodig hebt.","image":"https://chrch.org/wordpress/wp-content/uploads/2016/11/tutorial-schermen-04r.png"},{"title":"En nog veel meer...","description":"Plaats je vraag/aanbod op het prikbord, kijk kerkdiensten terug, lees bijbelstudies, vind kringinformatie, ...","image":"https://chrch.org/wordpress/wp-content/uploads/2016/11/tutorial-schermen-05r.png"}]