Ondersteuning

Ondersteuning krijgen kan op verschillende manieren. Het is mogelijk om directe ondersteuning van de ontwikkelaars te krijgen. Maar hoe meer kerken met behulp van de documentatie en met elkaar uitdagingen oplossen, hoe meer tijd er beschikbaar is voor doorontwikkeling van chrch zelf door de ontwikkelaars. Denk dus aan de andere kerken en de ontwikkelaars voordat je een vraag stelt. Wees niet egoïstisch en doe zelf je best om een antwoord te vinden (helaas is het nodig dit te vermelden). Wil je nog liefdevoller handelen, draag bij aan het maken van de documentatie en beantwoord vragen!

  1. De eerste plek om te kijken als je een vraag hebt, is de documentatie. Op deze plek wordt geprobeerd een volledig naslagwerk van chrch aan te bieden. Het is nog niet volledig, maar daar wordt aan gewerkt. Mocht je aanvullingen hebben, laat ze gerust weten.
  2. Via de community helpen kerken elkaar. Als je jouw antwoord niet vindt in de documentatie. Zoek dan in de community. Als je jouw antwoord daar ook niet vindt, stel gerust een vraag. Wees zo specifiek mogelijk zonder persoonsgegevens te delen. Geef altijd informatie over het besturingssyteem dat je en de browser die je gebruikt. Gebruik altijd Chrome op de desktop. Als het om iets specifieks gaat, deel het id van die- of datgene zodat het nagekeken kan worden. Vermeld eventuele foutmeldingen en deel screendumps. Voeg ook een screendump toe van de developer console als je weet hoe dat moet.
  3. Er is ook een (ongeveer) wekelijks spreekuur. Je kunt een belverzoek doen hieronder voor het volgende spreekuur. Als je jouw gegevens achterlaat, wordt je in dat uur gebeld. Houd er rekening mee dat je het uur deelt met anderen, er zijn maximaal 15 minuten per keer beschikbaar. Per jaar mag je als kerk maximaal vijf keer van een spreekuur gebruik maken.
  4. Persoonlijke ondersteuning is ook mogelijk. Zie het formulier hieronder.

Spreekuur

Het spreekuur wordt momenteel niet maar wellicht in de toekomst wel weer gehouden.

Persoonlijke ondersteuning (betaald)

Mocht je voorkeur uitgaan naar persoonlijke ondersteuning, dan kan dat uiteraard. Het starttarief is het tarief van één uur, als je dus een dagdeel ondersteuning wil, kan dat opgedeeld worden in maximaal vier sessies. Ondersteuning wordt geboden door pear.

  • Geef ook graag drie data/tijden in de middag op waar ik uit kan kiezen om te bellen.
  • € 0,00
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.