Inloggen en registreren

Inloggen kan via https://chrch.org/admin/. Registreren kun je doen via de button op https://chrch.org.

Registreren

Je kunt eenvoudig starten met je kerk, gemeente, parochie of andere christelijke gemeenschap al je chrch wilt gaan inzetten. Vul je gegevens in en klik op volgende. Alle velden zijn verplicht en zorg ervoor dat je wachtwoord niet te eenvoudig is: minimaal 8 tekens waarvan 1 cijfer en 1 hoofdletter.

Je krijgt nu via e-mail een viercijferige code die ingevoerd moet worden. Hou bij het registreren je inbox bij de hand en check ook je spamfolder. Vooral hotmail, live en andere Microsoft-adressen geven wel eens problemen. Het invoeren van de code kan éénmalig, als je de registratie niet afmaakt, wordt deze na 48 uur verwijderd.

Pas nadat je de basics in de beheeromgeving hebt ingevuld (bijvoorbeeld een logo hebt geplaatst) wordt jouw kerk zichtbaar in de lijst met kerken.

Inloggen lukt niet

Screen Shot 2017-11-07 at 14.06.49Als het inloggen niet lukt, kunnen er een aantal dingen aan de hand zijn. Check deze dingen:

  • Gebruik je het juiste e-mailadres?
  • Heb je voldoende rechten gekregen (voor dit e-mailadres)?
  • Is het account geactiveerd? Dit moet je doen via de app en kan niet via de admin.
  • Lukt het niet nadat je de eerste keer verkeerde info hebt ingevuld? Herlaad de browser, het kan liggen aan de captcha die maar één keer werkt.